Engeliler İl Spor Merkezleri Çalışmalarımız devam ediyor.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından “Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor” projesi kapsamında Engelliler İl Spor Merkezleri kurslarımız devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 'Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor' projesi doğrultusunda, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz koordinesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik Engelliler İl Spor Merkezleri açılarak çalışmalarımız engelli vatandaşlarımızın yoğun ilgisi altında devam etmektedir.

Proje Kapsamında;

Engelli bireylerin sosyal yaşama bağımsız erişiminin sağlanması ve Paralimpik Oyunlar için altyapıyı oluşturacak sporcuların yetiştirilmesi hedefleri doğrultusunda, İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Engelliler İl Spor Merkezleri Özel Sporcular Yüzme kursumuz Antrenörlerimiz tarafından hazırlanan haftalık program doğrultusunda engelli gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam etmektedir.

Yüzme etkinliğine katılım sağlayan Engelsiz Sporcularımızın gözlerindeki mutluluk ile ailelerinin yüzlerindeki gurur ifadesi görülmeye değerdi.