Tokat Valiliğimizce hayata geçirilen Spor Tokat projesi kapsamında Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz sporcuları, “Evde Kal Hareketsiz Kalma” sloganıyla aileleriyle birlikte evde spor yapıyorlar.

Çin de başlayan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile gerek Avrupa gerekse Dünya ki tüm spor organizasyonları ya ertelendi yada süresiz olarak ileri bir tarihe alındı.

Son derece önem arz eden bu salgından olayı tüm Dünya gibi ülkemizdeki spor faaliyetleri de olumsuz etkilendi. Ülkemiz genelinde devam eden spor organizasyonları da ileri bir tarihe ertelenmiş durumda.

Bu kapsamda Spor Tokat çalışmalarına ve antrenmanlarına devam edecek olan sporcularımız için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ‘Evde Kalıyorum Sporumu Yapıyorum’ sloganı ile evde spor yapılabileceğini gösteren videolarla ve online antrenman programlarımız ile spor salonlarını evlere taşımış olduk.

Ayrıca sporcularımızın antrenörleri tarafından kendileri için hazırlanan programlar eşliğinde evde kaldıkları süre boyunca hem formda kalmaya devam edecekler, hem de hiçbir kayıpları olmadan tekrar eskisi gibi güçlü dönecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz sporcuları da çektikleri videolarla vatandaşları hem evde kalmaya hem de spor yapmaya teşvik ediyor.

Spor Tokat'ımızın Sporcuları, ‘Evde Kalıyorum Sporumu Yapıyorum’, ‘Evde Kal Tokat ’ ve ‘Evde Kal Türkiye’ etiketleriyle aileleriyle birlikte yaptıkları sportif aktiviteleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar.