Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezleri arasında yapılan Bilgi Yarışmaları Tokat Merkez birinciliği tamamlandı.

14 - 17 Yaş ve 18 - 25 yaş kategorilerinde Bay ve Bayan yarışma dallarında İl Birinciliği elemeleri;

Kıran kırana geçen yarışmada; 14 -17 Yaş Kategorisinde Reşadiyeli Gençlik grubu, 18 - 25 Yaş Kategorisinde Genç Reşadiyeliler grubu Kategorilerinde il birincisi olarak Bilgi Yarışması Grup Finallerinde ilimizi temsil edeceklerdir.

Bilgi yarışması il birinciliği sonrasında düzenlenen törenle dereceye giren gençlerimizin başarı belgeleri ve ödülleri Gençlik Merkezi Müdürümüz Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürümüz Erol Öktem ve Jüri Üyeleri tarafından takdim edilmiştir.

Gençlerimizin Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirecekleri ve zararlı alışkanlıklardan korunacakları yıl içerisinde organize etmiş olduğu sosyal ve kültürel içerikli projelerden binlerce gencimizin faydalandığı birer cazibe merkezimizdir.

Gençlik Merkezlerimiz bünyesindeki Bilişim salonu, müzik odası, kütüphane, kafeterya, çalışma salonları, konferans ve toplantı odası ile birlikte gençlerin ikinci evi olarak 7-24 faaliyetlerine devam etmektedirler.