Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri ile Akdoğan Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından 15 Nisan 2018 Pazar günü saat:09:00’da başlayacak ve Organize Sanayi Bölgesi atış poligonunda düzenlenecek olan 15 İlden ( Tokat, Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Amasya, Kastamonu, Çorum, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Sinop, Giresun) toplam bin sporcunun katılımlarıyla Amatör ve Profesyonel olmak üzere 4 kategoride trap atış müsabakaları ve tek kurşun yarışmaları gerçekleştirilecektir.

İl Müdürümüzü ziyaretlerinde hafta sonu düzenlenecek olan Trap ve Tek Kurşun Yarışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Akdoğan Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdurrahman Utuş;

Tokat’ta yoğun katılımla düzenleyecekleri organizasyonda amaçlarının avcıları lisanslı bir sporcu haline getirmek olduğunu ifade ederek, "Lisanslı sporcularımızı bu organizasyonlarla yetiştirerek, Ulusal ve Uluslararası yarışmalara katılım sağlayarak, İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu bağlamda bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

İlimizde tüm branşlarda olduğu gibi gelişmekte olan spor dallarımızdan Avcılık ve Atıcılık sporunun da daha geniş kitlelere ulaşması için, kurum olarak destek sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Yarışmalara kıyasıya mücadele edecek olan avcılarımızın heyecanına ortak olmak için Tüm Halkımızı Organize Sanayi bölgesinde yapılacak olan dev organizasyona davet ediyoruz” dedi.