Tokat Gençlik ve Spor Kulübümüzün Satranç Antrenörü Muharrem Abalı,Sporcular Fatma Simay Karakılınç, Ege Abalı, İsmail Tutmaz, Buğra Hamza Tutmaz ve Umay Sezin Karakılınç İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

Antrenör Muharrem Abalı ziyarette yapmış olduğu açıklamasında;

19-26 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleştirilen ve kıyasıya bir rekabet, centilmenlik, kardeşlik ve sporun tüm güzellikleri birlikte yaşandığı Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında İlimizi temsil eden kendisi küçük ama hamleleri büyük olan Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Fatma Simay Karakılınç rakipleri ile yapmış olduğu nefesleri kesen zorlu mücadeleler sonunda Küçük Kızlar 8 yaş kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Tokat’ ta Satranç sporunun gelişmesine ve yeni şampiyonların yetişmesine vermiş olduğunuz büyük destek ve katkılardan dolayı Şahsım ve sporcularım adına sizlere çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer' de Türkiye Üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek Şampiyonada İlimizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuzu, antrenörü ve ailesini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Gençlik Spor Kulübü Başkanına, Antrenörümüze ve Ailemize teşekkür eden İl Müdürümüz Cemil Çağlar Tokat’ ta Sporun, Sporcunun ve Gençliğin adresi olan bir kurum olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın İlimize yapmış olduğu büyük yatırımlar ve Tokat Valiliğimizin destekleri ile bütün imkanlarımızla her zaman yanınızdayız.

Bu çerçevede Antalya’da düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonasında 8 yaş kategorisinde İlimizi en iyi şekilde temsil eden ve Türkiye Üçüncüsü olarak bizleri gururlandıran, Satrancın geleceği olan Milli Sporcumuz Fatma Simay Karakılınç’ı tebrik ederek, sporcumuza İlimizi ve Ülkemizi temsil edeceği Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.