Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün personellerin ve gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği  A1 İngilizce Kursu başarıyla tamamlandı. Yaklaşık 2,5 ay süren kursa katılanlara gönüllü eğitmenler tarafından ders verildi.

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından akredite edilmiş kuruluş olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti programı kapsamında uyguladığı “Avrupa Gönüllü Hizmeti Köprüsü 3” isimli proje çerçevesinde açılan İngilizce kursu 28 Mayıs 2019 tarihinde tamamlandı. AR-GE Şube Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen A1 Seviye İngilizce Kursu, İspanya’da uyguladığımız bir projenin gönüllü katılımcısı ve İtalya’dan gelen Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Gönüllüsü tarafından verildi. İspanya Katılımcısı Yeliz Cansız ve İtalyan Letizia Martinis kursiyerlere İngilizce kursu veren gönüllü eğitmenler oldu. Toplamda 20 kişinin eğitim aldığı kurs 21/03/2019 – 28/05/2019 tarihleri arasında Tokat Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir.

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, İl Müdürlüğümüz bünyesinde gençlerin ilgi, yetenek ve ihtiyaçlarına yönelik İngilizceyi ileri seviyelere kadar eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçladığını belirtmiştir.

Kursiyerlere ve eğitmenlere teşekkür ve katılım belgelerin verilmesinden sonra Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Çağlar, kursa verdiği destekten ötürü AR-GE Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.