Uçtu Spor Kulübü Başkanı Turan Güldür ve Türkiye Şampiyonu Taekwondocumuz Emre Kulalmış Ateş İl Müdür Vekilimiz Celal Yurdakul’ u makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Turan Güldür;

Taekwondo Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 12-17 Mayıs 2015 tarihlerinde 81 ilden toplamda 2 bin sporcunun katılımıyla Muğla İli Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası hakkında İl Müdür Vekilimiz Celal Yurdakul’ a açıklamalarda bulunarak, Şahsım ve Sporcularımız adına bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Celal Yurdakul;

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Spor Genel Müdürlüğümüzün İlimizde spora vermiş oldukları büyük destekleri ve Tokat Valiliğimizin katkıları ile geleceğin şampiyonları olma yolunda sporcularımız çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda Antrenör Turan Güldür nezaretinde çalışmalarına devam eden, Sporcumuz Emre Kulalmış Ateş’i Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası +65 Kg kategorisinde elde ettiği Türkiye Şampiyonluğundan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

İl Müdür Vekilimiz Celal Yurdaku ziyaret sonunda l Emre Kulalmış Ateş’ e bir adet hediye paketi takdim etmiştir.

Ziyarete Şube Müdürümüz Ömer Besler’ de katılım sağlamıştır.