Almus ve Niksar ilçelerimize sentetik çim saha ve Erbaa İlçemize Semt Spor Sahalarının kazandırılması için atılan adımlara Spor Toto Teşkilatı’ndan 950 bin TL reklam desteği geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün il merkez ve ilçelerdeki spor tesisleri yatırımlarımız son hız sürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda Spor Toto Teşkilatı’ndan Almus ilçemize sentetik çim saha kazandırılması için 500 bin TL, Niksar İlçemize ise 300 bin TL ile Erbaa İlçemize ise semt spor sahalarının yapılması için 150 bin TL reklam desteği geldi.

950 BİN TL’LİK REKLAM

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından;

Almus ve Niksar ilçelerimize sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve Erbaa İlçemize semt spor sahalarının yaptırılabilmesi amacıyla Spor Toto reklamlarının sürekli yer alması reklamı karşılığında KDV hariç toplamda 950 bin TL’ lik destek sağlanacaktır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde modern ve teknolojik yeterliliklere sahip tesisleşme konusunda proje hazırlama ve uygulama çalışmalarımız özverili bir şekilde devam etmektedir.