06-12 Haziran 2024 tarihleri arasında 32 takımdan bin kişilik spor kafilesinin katılımlarıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlediğimiz 2024 TVF Küçükler Voleybol Türkiye Şampiyonası Ali Yücel Spor Salonumuzda oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı.

Birbirinden heyecanlı çekişmeli geçen final serisi karşılaşmaları Tokat Vali Yardımcımız Harun Kazez, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, kurum temsilcileri ve voleybol severler tarafından yerinde takip edildi.

Final maçları sonunda düzenlenen törenle Tokat Vali Yardımcımız Harun Kazez, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eger, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Tokat İl Temsilcisi Ali Özüpak ve Ziraat Bankası Spor Kulübü Başkanı İlker Met tarafından Türkiye Şampiyonu olan Ziraat Bankası ile dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Tüm takımlarımızı tebrik ediyor, Şampiyona süresince göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı personellerimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye Şampiyonası Sıralaması
Ziraat Bankası – Türkiye Şampiyonu
TVF Spor Lisesi – Türkiye İkincisi
Halkbank Spor – Türkiye Üçüncüsü

Final Serisi Sonuçları
3/4 Maçı – Halkbank-Bursa Büyükşehir: 3-0 (25-18) (25-20) (25-20)
Final Maçı – TVF Spor Lisesi-Ziraat Bankası: 0-3 (23-25) (21-25) (18-25)