"Gençlik Spor Yaza Hareketli Giriyor"

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından “Yaza Hareketli Giriyoruz" sloganı ile İlimiz genelinde 25 branşta 06-18 yaş arası tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin ücretsiz olarak faydalanacakları GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarımızın açılışını Gençlik ve Spor il Müdürümüz Haşim Eger, Şube Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, Sporcularımız ve Ailelerinin katılımlarıyla Hüseyin Akbaş Spor Salonumuzda gerçekleştirdik.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın devamında İl Müdürümüz Haşim Eger yapıtığı konuşmasında;
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından “Yaza Hareketli Giriyoruz" sloganıyla ile açılışını yaptığımız GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarımızın hedef kitlesi, 06-18 Yaş arası tüm çocuklarımız ve gençlerimizdir.

Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimiz tarafından bu yaz döneminde 25 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi vereceğiz. İlimizin dört bir yanındaki on binlerce çocuk ve gencimizi alanlarında uzman antrenörlerimiz tarafından hazırlanan programlar ile sporun tüm güzellikleriyle buluşturacağız.

İl genelimizde açtığımız GSB Spor Okullarımızdaki yapacağımız çalışmalar ile, çocuk ve gençlerimizin yetenek ve istekleri doğrultusunda en az bir spor branşıyla tanışmalarıyla, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirerek, öz güvenlerini artırmak, her türlü bağımlılık ve kötü alışkanlıktan uzak durmaları, sporu yaşam biçimi haline getirerek İlimizde spor kültürünün tabana yayılmasına katkı sağlayacağız.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çocuklarımız sporla büyüsün, spora erişimi olmayan hiçbir gencimiz kalmasın diyerek, GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarımızda çalışmalarda bulunacak tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum"dedi.

Açılış konuşmasının devamında GSB Spor Okulları Halk Oyunları ekiplerimizin ve sporcularımızın hazırlamış oldukları gösteriler izleyenler tarafından beğeni ile takip edildi.

Tüm çocuk ve gençlerimizi İl/İlçe Müdürlüklerimiz bünyesinde ÜCRETSİZ olarak açılan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarımıza davet ediyoruz.

Başvuru ve Kayıt
https://spor.gsb.gov.tr/Giris.aspx?ReturnUrl=%2f
https://edu.gsb.gov.tr/
Telefon :0356 - 2143309 Dahili: 1123