PROFESYONEL GELİŞİM FAALİYETİ ALMANYA LAUENBURG ÇALIŞMA ZİYARETİ BAŞVURU ÇAĞRISI

14.10.2024

TOKAT GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ AB PROJE OFİSİ

Profesyonel Gelişim Faaliyeti Almanya Lauenburg Çalışma Ziyareti Başvuru Çağrısı

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü AB Proje Ofisi, T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Avrupa Dayanışma Programı, Erasmus+ Gençlik Programı ve Eurodesk bileşenlerinde akredite edilmiştir.

Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında uygulamakta olduğumuz 2023-1-TR01-KA151- YOU-000163012 referans numaralı projemizde, 24 Kasım – 01 Aralık 2024 ve 01 Aralık - 08 Aralık 2024 tarihleri arasında 2 grup halinde Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ve Schifferstadt Lauenburg/elbe kuruluşu ev sahipliğinde, Almanya Lauenburg’ta kurumumuz personellerine yönelik Mesleki Gelişim Faaliyetleri başlığı altında Çalışma Ziyaretleri yapılacaktır.
Çalışma ziyaretleri kapsamında proje ortağımız Schifferstadt Lauenburg/elbe’nin Gençlik ve Spor alanlarında yapmış oldukları çalışmalar yerinde izlenecektir.

Mesleki Gelişim Faaliyetleri kapsamında Çalışma Ziyareti nedir?

Kurumsal kapasitenin gelişmesi, ilgili personellerin yetkinliğinin arttırılmasının sağlanması ve gençlik alanında politikaların geliştirilmesini kapsayan proje türleridir.

İlgili proje ile kurumumuzda görevli personellerin kurumsal ve kişisel gelişimlerinin arttırılması hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarımızdan;

Kendini ifade edebilecek derecede İngilizce dil bilgisine sahip, kişisel gelişime açık, takım çalışmasına yatkın katılımcıların başvuru yapmaları beklenmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 18 Ekim 2024 Cuma günü Saat: 17.00’dir.

Katılımcı seçimleri, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü Saat: 15.00’de Tokat Gençlik Merkezi Konferans Salonunda kura usulü ile belirlenecektir.

Programa katılmak isteyen personellerimizin aşağıdaki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Başvuru için: Tıklayınız